Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pragmatikus

2021.11.25. 12:59

Hát mit is mondjak, fullos három héten vagyok túl.

A kapcsolat Annával felforrósodott, és az intenzitása az egekbe szökött. Szerelmes üzenetek, szívecskék, aztán szexchat (!), telefonszex (a héten majdnem minden egyes nap! :-)), mintha nem is lenne közüttünk egy fél Magyarországnyi távolság. Olyan hőfokkal ég az egész, hogy eleinte azon aggódtam, egy másodperc alatt ellobban.

Nos, nem ez történt.

Mert amíg egyik oldalon Anna egy vulkán, amelyik évtizedes szunnyadás után éppen kitör, egy gyönyörű Nagymacska, akinél megőrülsz a vágytól, hogy a körmeit a hátadba mélyessze és a nyakadba harapjon, de emellett egy félénk, szeretnivaló, kedves, érzelmes nő, nos mindeközben Anna valami elképesztően pragmatikus.

Hogyan védekezzünk, amikor igaziból fogunk szexelni, óvszer vagy fogamzásgátló zselé? Minek hívjuk a regular telcot, amikor láthatjuk egymást? Mit kezdjek a férjemmel, ha "úgy" közeledik hozzám? Ilyen és hasonló kérdések.

És ami soha nem volt egyetlen kapcsolatomban sem: mindent megbeszélünk, minden problémát azonnal kezelünk, csírájában elfojtva a lehetséges konfliktusokat, önmarcangolásokat, rossz gondolatokat. Zéró játszmázás. A környezet (ő is házas, én is, ergo vannak a másiktól független teendőink) elfogadása. És így, az érzelmek hivatalos felvállalását követő két hét után kezdem úgy érezni, hogy ez a dolog tud működni.

Persze ez nyilván nem garancia semmire, A Covid időszak kellős közepén bármi beüthet, jön a téli szünet, Anna ráadásul vizsgákra készül, szóval nagyjából végtelen sok tényező játszhat közre abban, hogy egyáltalán össze tudunk-e hozni egy randit (értsd: fél napig ki se mászunk az ágyból ;-)) és ha igen, akkor is mikor. De fokozatosan úrrá lesz rajtam az optimizmus.

És Anna, erre ráerősítve, éppen most küldött egy szívecskét. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr6016764814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása