Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Talán megvan még a sztori Mariával a medencében úszkáló óriáskígyóról. :-)

Szóval, ugyan otthon a szex minden eddiginél jobb, miután az Annával történt szakításom után arra jutottunk feleségemmel, hogy muszáj alapjaiban megváltoztatni kettőnk kapcsolatát, ha meg akarjuk menteni a házasságunkat, a hosszú évek rutinszerű skizofréniája nem igazán engedi, hogy ne kommunikáljak más nőkkel, amikor lehet.

(Fú, de szép mondatot írtam. :-))

Így aztán szép lassan megint előkerült Maria, és hát hébe-hóba egész jókat dumáltunk, egyre személyesebb témákról, mint gyerekneveléses problémák, otthonról hozott sérelmek, satöbbi. Na aztán vagy sikerült túltolnom a biciklit, vagy előjöttek megint a korábbi érzései, de egy konkrét pont után, egyszer csak megszűntek a reakciók két hétre a Messenger üzeneteimre, aztán csak annyi jött, hogy többet ne írjak neki, minden jót.

Mondjuk azt már többször megállapítottam, hogy ha létezik pokol, akkor egészen biztosan oda fogok jutni, de ez a történet most újra megerősített ebben. Tudom, hogy nem kéne ilyeneket csinálnom, de bennem van a kisördög. És mint tudjuk, az ördög sohasem alszik. Kicsiként sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr8318071058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2023.04.11. 17:03:14

dehogy van pokol.
vagyis van - úgy hívják: élet a halál előtt.
süti beállítások módosítása