Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Popcorn és kóla

2024.02.15. 14:16

Az elmúlt másfél hét hosszú idő óta a legérdekesebb volt a magyar közéletben. Amikor először felröppent a hír a pedofiltámogató igazgatóhelyettes elnöki kegyelméről, még abszolút nem voltam biztos benne, hogy nem tűnik-e el ez az ügy is a következménynélküliség süllyesztőjében.

Az, hogy nem tűnt el, részben a fideath végtelenül erkölcstelen és cinikus húzásának köszönhető, miszerint elkezdték telefonon szondázni a népet, hogyan is élik meg ezt az egészet. Aztán amikor kiderült, hogy bizony van itten felháborodás, akkor kezdtek újra izegni-mozogni a férgek, mint bajer meg kocsismátéka, és moralitásról papolni (oh, the irony...). De mint tudjuk, omlásában súlyos a légszarvár, és ez itt bizony messzire fröccsent, és minden nappal csak ocsmányabb lett. Hiába aranyozták, hiába fényezték, attól csak szar maradt. katika és jucika egy büdős szót sem vallottak be abból, ami történt, a szex közbeni éneklés guruja meg be is vallott valamit, meg nem is, de annál, amit alkotott, még a semmi is jobb lett volna.

A rádióban meg veryhappy hangon bemondják hétfő reggel, hogy "egy hazai közvéleménykutató cég szerint a magyarok többsége egyetért novák katalin lemondásával". Azt persze elfelejtik hozzátenni, mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.

A magam részéről popcorn és kóla, kárörvendő vigyorral olvasom a hírek nagy részét, és nem bírom sajnálni egyik bukott angyalt sem. Szívem szerint örülnék, ha magukkal rántanák az egész gépezetet, de erre sajnos kevés az esély. Mert hát a viktorért szektásan rajongó Apámnak mi volt az egyetlen, amit felemlegetésre méltónak ítélt: hogy ez a Magyar Péter milyen csúnya kis bosszúálló, biztos azért, mert kirúgták. Ami egy tökéletes jelzés arra vonatkozóan, hogy a szekértáborban a valóság már semmit nem számít. :-( Keserű a kóla, és karcolja a torkomat a popcorn.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr6618326401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szankciói 2024.03.07. 14:37:50

zöld nachos, hátha nem karcol?

daryl0 2024.03.11. 16:07:21

@szankciói: A zöld nachost nem mertem kipróbálni, nagyon bizarr a színe :-), de félek, a karcolásért amúgy sem a popcorn, hanem a torkomat szorító érzés a felelős... :-(

szankciói 2024.03.12. 10:26:46

@daryl0: félelmetesen néz ki az a nachos, ez tény.
Nézd a jó oldalát: senki sem él örökké. Ennek folyománya a rossz oldala: senki sem él örökké.
süti beállítások módosítása