Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bassszus, már megint három hónapja - hogy még rosszabbul hangozzon, egy negyedéve - nem volt poszt. Persze lehetett volna: pártunk és kormányunk nagyjából minden egyes napunkat bearanyozza (nem, nem ezt a szót kerestem) valami remek megszólalással, intézkedéssel, rendelettel, a puszta létezésükkel, úgyhogy ebbe ne is menjünk bele.

Sokkal érdekesebb, hogy az egyik videojátékban, amit toltam ebben az időszakban, egy küldetésnek ez volt a címe: "Surviving isn't living", azaz túlélni nem ugyanaz, mint élni. És ez mély nyomot hagyott bennem, mert noha a játék még a Covid időszak előtt jelent meg, ez a mondat elég jól rámutat arra, mit is csináltunk bő egy éven keresztül: túléltünk, nem pedig éltünk.

Szóval úgy érzem, nagyon itt az ideje végre megint élni, kinek mit is jelentsen ez. Bulik, mozizás, csajok nézegetése a strandon, alkalmi flörtök... na, itt álljunk is meg egy pillanatra. Szörnyű, de az egy év bezártság komolyan rányomta a bélyegét a communication skilljeimre is, ha egy jó nővel kell face to face beszélni, hebegek-habogok, ultragáz. Formába kell lendülnöm, minden téren. A lenyugvó napnak is van ereje... öizé, ezzel a mondattal inkább várjunk még tíz, na jó, húsz :-) évet.

Oké, tudom, ez elég random posztra sikeredett, de néha ki kell írni a dolgokat magunkból. Legközelebb jobb lesz, megígérem. ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr3716649660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása