Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jó ötlet volt :-)

2020.08.04. 12:52

Emilynek van egy kiadó lakása, ahol éppen nem lakik albérlő. A múltkor volt egy elejtett megjegyzése, hogy az alkalmas terület lenne kettesben lenni, de egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy ez alatt csak egy helyet ért, ahol nyugiban lehet beszélgetni, vagy egy olyat, ahol zavartalanul lehet szeretkezni.

Mindenesetre pár hétre rá bedobtam ötletként, hogy elugorhatnánk oda, és a válasz nagyjából csak annyi volt, hogy "jó ötlet", de még egy árva smiley sem, nemhogy kacsintós smiley vagy bármi kétértelmű megjegyzés. De hát egyszer élünk, optimistának kell lenni. Mondjuk az már sejtetett valamit, amikor a masszázs után, indulás előtt lezuhanyozott, illatszer, smink, ahogy a nagykönyvben meg van írva :-), szóval éreztem, hogy nem alaptalan az optimizmusom. :-)

És hát különösebb előjáték nélkül akkorát szexeltünk, hogy szakadt rólam a víz a végén, szóval nem egy háromperces menet volt. ;-)

Ami meglepett saját magamat illetően, az az, ahogy éreztem magamat utána. Valami ilyesmi lehet, amikor egy vámpír hosszan küzd a csillapíthatatlan szomjúsággal, amit csak embervérrel lehet oltani, aztán végre elkap egy hamvas bőrű, szépséges szűzlányt egy sötét mellékutcában. Nem pusztán a hormonszintek álltak vissza normálra, mentálisan kattantak a helyükre a dolgok. Béke volt, teljes kiegyensúlyozottság, zéró frusztráció. 

Remélem, máskor is vevő lesz egy jó ötletre. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr7416103500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása