Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vadászok és vadak

2011.06.25. 07:13

Érdekes írásra bukkantam: http://www.oravecznora.com/blog/191-hova-kurvultok-csajok.html

Főleg azért érdekes, mert női szemszögből írja le a problémát, és mégis igaza van. :-) Minden olyan érv benne van, amit én is fel szoktam hozni annak kapcsán, hogy mitől lesz igazi nemes vad egy nő. Önállóság, határozottság, döntési képesség: ez kell, ha nem csak egy céltáblát akarsz, amire kényelmesen lőhetsz. Hanem egy ellenfelet, akit lehet és kell is tisztelni.

Szóval az eldöntendő kérdés, hogy mire akarsz vadászni. Kétpálcás, plasztik cicára a céllövöldében légpuskával, vagy igazi nagymacskára a dzsungelben egy szál késsel. A nagymacska harap és karmol, de ha megszelídíted, akkor dorombolni is tud. A műanyag macsek egyikre sem képes, és megunt játékként előbb-utóbb a kukában landol. Más kérdés, hogy sok van belőle, a nagymacskák meg kihalófélben vannak.

Legyél igazi vadász. Tanulj meg bánni a késsel. Keresd a tigriseket és a párducokat. A karmolások tegyenek férfivá, a légpuska ahhoz kevés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr233012885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása