Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A választási kampány már elérte azt a szürreális szintet, hogy csak fejcsóválva röhögök az egészen. A kormányoldal és droidjai ezerrel tolják a migráncsosdit, főműsoridőben halálra rémülve elemezgetve az európai nagyvárosokban történt szurkálásos eseteket.

Az érdekesség kedvéért érdemes indítani egy Google keresést a "fejszével támadt" kifejezésre, és kielemezni, hogy a találatok mekkora része ír le nem hazai esetet. Én mondjuk egyet se találtam, asszem a negyedik oldalig lapozgatva a találatokban. Érdekes módon az m1-en nem szörnyűlködnek ezen főműsoridőben, szakértő bevonásával.

Az alábbi eseteket látom lehetségeseknek:

Fejszével támadni valakire

véleménynyilvánítás .

- hungarikum, amit meg kell őrizni, és nem szabad hagyni, hogy valami gagyi, nyugatról importált machetés megoldás kiszorítsa.

- a keresztény értékrend része, mint a dugás közben éneklés vagy a jávorszarvas rénszarvas-vadászat.

Szánalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr1313737746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása