Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyértelmű irónia

2012.06.25. 09:18

Olvasom a véleményvezér újabb észosztó cikkét, amiben azt taglalja, hogy Szalai Annamari kontrollálatlan ökle megint lesújtott, ezúttal szegény Boros-Bochkor párosra, akik "egyértelmű iróniával" azt taglalták többek között, hogy miként kéne a az óriásteknősöket baltával szétverni.

A szóban forgó műsort véletlenül éppen hallottam... aztán egyáltalán nem véletlenül átkapcsoltam egy másik adóra, mert gusztustalanul hallgathatlan volt. Persze ez még önmagában nem ok a bírságra, és nem is ezért kapták. Hanem, ahogy a Médiatanács abszolút korrekt módon megindokolta, "Ezek a kijelentések amellett, hogy félelmet kelthettek, félrevezető üzenetet is hordoztak a gyermekek számára, valamint azt közvetíthették a számukra, hogy a hallottak elfogadott cselekvések, hiszen a műsorvezetők hangoztatják őket, ellensúlyozásra pedig alig került sor."

Ezzel szemben az idióta véleményvezér szerint nullától kilencvenkilenc éves korig mindenki tökéletesen érti az iróniát. Nos, valószínűleg az általános műveltség hiánya, hogy a vv nem látta az örökérvényű "A halászkirály legendája" című mozit, ami pontosan arról szól, hogy mekkora felelősség terheli egy közismert műsorvezető vállát, ha történetesen valaki nem érti az iróniát. A BB párossal ez persze nem fordulhat elő. Hogyan is feltételezhetnénk ilyet egy olyan kiművelt hallgatóságról, aki ezt a két taplót nemes egyszerűséggel "Istenek"-nek szólítja...

De most nem ez a lényeg. Hanem azon gondolkodtam, mi lenne, ha írnék egy levelet a véleményvezérnek, azt ecsetelve, milyen jó kis gyümölcsöstál lehetne a koponyája felső részéből, miután láncfűrésszel levágtam. Kíváncsi vagyok, értené-e az egyértelmű iróniát.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr104609344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása