Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ugye még élénken emlékszünk arra, mikor zsóttiék a barikádokra mentek Niedermüller kijelentése miatt. Ehhez képest mit olvasok ma: a gyerekekről szorgalmasan pornóképeket gyűjtögető perui ex-nagykövethez hozzá bírtak vágni némi felfüggesztettet meg egy pitiáner félmilliós bírságot, amit gondolom, röhögve kifizet, aztán balra el. Ez már önmagában is bicskanyitogató, de a pontot az i-re az ügyvéd védőbeszéde teszi fel, miszerint védence

„mintaértékű jogász életet élt, amelynek keretében diplomáciai karriert futott be és ennek keretében szolgálta hazáját. Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét”

Aztakurva.

Ne is menjünk bele olyan olcsó populista kérdésekbe, minthogy hol szerepel a keresztény vallásban a kiskorúakkal folytatott szex (bár mint tudjuk egy amerikai paptól, kisebb bűn, mint az abortusz).

Viszont az, hogy ezt nem súlyosbító, hanem enyhítő körülményként tálalják, minimum elgondolkodtató. Azt jelzi, hogy ma Magyarországon az, hogy keresztény vallásúnak mondod magad, önmagában felment bűnök alól.

Mondja még valaki, hogy Niedermüllernek nem volt igaza.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr1815976740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása