Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A héten nagyjából nonstop a sugárban hányás környékezett a kormányzat gusztustalan színjátékát látva. Jön a Führer azzal, hogy kéri a "133 legbátrabb magyart", azt a 133-mat, aki tíz éve olyan bátor, hogy nincs egy önálló véleménye, de még gondolata sem, csak droidként nyomkodja a gombot és hervadt magnóként nyerválkolja vissza a kötelező propagandát, és persze egynek sem ég le a bőr a pofájáról, valszleg persze nem is értik, miért kellene ennek történnie.

Szóval megszavazzák halált megvető bátorsággal a teljhatalmi törvényt, dacolva a sok hazaárulóval, aztán jön az egyik nagyonbátor, hoppálpetike, és másnap röhögve megoszt egy nemlétező index cikket azzal, hogy az átlag ellenzéki Viktor halálával viccelődik április elsején.

Lássuk csak mi van ebben:

- közösség elleni uszítás. Feltenném a kérdést: ha Niedermüller nyilatkozata azonnal az utcára rántotta a tolerancia olyan lángpallosú bajnokait, mint bajerzsótti, akkor most miért nincs a barikádokon mindenki? Én valahogy úgy gondolom, hogy a "rémisztő képződmény" és a "miniszterelnök halálával viccel" állítások közül az utóbbi sokkal erősebb, és messze alkalmasabb hangulatkeltésre. Az ellenzék helyében úgy jelenteném fel ezt a pojácát, hogy csak úgy porzik.

- rémhírterjesztés - ja nem, az nincs, mert hát ez a nagyonbátor képviselő megírta, hogy "ő csak tisztázta a helyzetet", mert azt írta, hogy az indexet meghekkelték. Mondjuk ez is elég megalapozott logikus összefüggésnek tűnik. Csak van egy apró bibi: ha nem antihősünk, akkor is valaki itt bizony rémhírt terjesztett. Ami, a nem egészen egy napja életben levő törvény szerint letöltendő börtönnel büntethető. Ám petike nem azzal foglalkozik, hogy éljen a kínálkozó alkalommal, és a frissen élezett pallossal lesújtson arra a gazfickóra, aki szeretett vezére halálát kívánja, nem. Ő ehelyett szegény indexet akarja tisztázni a hamis vádak alól meg uszít az ellenzék ellen. És nem tesz feljelentést.

Ahogy a 132 másik bátor sem.

Pont ennyire szól ez a törvény arról, amit a Fidesz állít.

Bazmeg, egy nappal a hatályba lépés után.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr515588222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása