Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torschlußpanik?

2015.08.31. 09:03

A helyzet az, hogy mostanában gyakorlatilag folyamatosan dughatnékom van. És ez gyakorlatilag független attól, hogy mikor szexeltem utoljára (pedig, szerencsére, nem szokott túl sok idő eltelni két alkalom között). Meglátok egy nőt az utcán vagy a villamoson, kellemes vonalakkal, persze a nyárnak megfelelően sokat megmutató ruhában, és rögtön lekapnám a tíz körméről. Na nem romantikáznék vele, hanem a magamévá tenném. Keményen.

Ráadásul egyre szélesebb az életkor skála, és meglepő módon felfelé bővül. Néha több MILF kerül a látókörbe, mint fiatal csaj.

Nem igazán tudom, mi az oka. Lehet, hogy öregszem? Kezd tudatosulni bennem az életkorom? Ez mondjuk nem tartott vissza a pénteki céges buliban a flörtöléstől. Nálam bő tíz évvel fiatalabb kolléganő, párductesttel... Bár még csók sem volt, maga a játék izgalma mégis határozottan jót tett a - Jeannyvel folytatott fenomeniális szexnek köszönhetően amúgy sem túl alacsony :-) - önértékelésemnek. Lehet, hogy elértem a kapuzárási pánik időszakát? Hát, szeretnék még egy darabig nyitott kapukat döngetni. Meg mást is. ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr27747486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása