Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vigyázat, politikailag teljesen inkorrekt vélemény következik.

A multicégek előszeretettel erőltetik a női kvótát vezetői pozíciókban. Ezzel alapvetően nincsen semmi probléma mindaddig, amíg az adott pozícióban kiegyensúlyozott, odaillő, felelős és előregondolkodó vezető dolgozik. A gondok akkor jelentkeznek, amikor nem ez a helyzet. Cégünk nemzetközi szintű női felsővezetőinél viszont teljes mértékben hiányzik a nőiesség, és személyes véleményem szerint a szexuális élet ebből adódó hiánya negatívan befolyásolja a stratégiai kérdésekben hozott döntéseket. Ennek következményeként heteken, hónapokon keresztül több embernyi értékes kapacitás megy el az inkonzisztens, illogikus, értelmetlen, egymásnak ellentmondó intézkedésekből adódó plusz feladatokra, amik gigantikus többletköltséget, frusztrációt, elvesztegetett munkaidőt eredményeznek. Ha elég nagy a vállalat, akkor cégszinten milliós nagyságrendről van szó, az arcvesztésről nem is beszélve. Ilyenkor pedig felmerül az emberben, milyen alternatív módon lehetne kezelni a helyzetet, a veszteségeket minimalizálandó.

A szépen megfogalmazott felvezetés után következzen a nyers konklúzió.

Fizessünk már valakinek egy valag pénzt, hogy jó alaposan megdugja a csajt, és végre megszűnjön ez a hülyepicsa viselkedés! Olcsóbban megússzuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr206042811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása