Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex, hazugság, videó

2011.06.23. 08:49

A sorrend persze nem az, mint a filmcímben, hanem helyesen: hazugság, szex és opcionálisan videó. A kérdés pedig, ami ide vezet: juthat-e a párkapcsolatban élő pasiknak a kapcsolatukon kívül szex?

Naná. Nem kell mást tenniük, mint hazudniuk. A dolog ennyire egyszerű.

Hazudni leginkább arról, hogy milyen párkapcsolati problémáik vannak, hogy milyen érzelmeket keltett bennük a másik nő, és hogy tulajdonképpen egy hajszál választja el őket attól, hogy kilépjenek abból az igazán rémes kapcsolatból. Minél vastagabb a hazugság, annál jobb nőket lehet megkapni.

És a dolog működik. Heteken, hónapokon keresztül lehet hitegetni, átverni, lefektetni és megalázni nőket, pusztán szisztematikus hazudozásra alapozva. Bedőlt ennek nagyon csúnyán Eva, és persze Gloria is. Asszem ez jobban fájt, mint hogy nem feküdt le velem, aki mindig őszinte voltam hozzá.

Mert a "gond" velem ott van, hogy képtelen vagyok hazudni.

Így aztán ha nincs hazugság, akkor szex sincs. Az opcionális privát videókról meg ne is beszéljünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr223007858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása