Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

50 nap és megvan a kétharmad

2020.11.30. 14:55

Ezt a posztot már hetekkel ezelőtt meg akartam írni, de csak most jutottam el odáig.

Szóval Vitya ugye bejelentette a második Covid hullám berobbanásakor, hogy nem kell félni, mindenkit meg fognak gyógyítani, aki elkapja a betegséget.

Nem kellett hozzá 50 nap sem, és elértük azt a pontot, hogy a vírusban elhunytak kétharmada már a fenti bejelentés után halt meg.

Érted: márciustól szeptemberig, vagyis fél év alatt nem volt feleannyi halott, mint az említett hazugság után 50 nap alatt.

Ahogy nézem, per pillanat ez az arány 86%, és Karácsonyra meg fogja haladni a 90%-ot. Hát ezt kapjuk mi ajándékba a fa alá kormányunktól. 6000 ember, akinek a halála bizonyítja, hogy a vezér hazudik.

Ennél már csak egy dolog elkeserítőbb: hogy még mindig mennyi ember van, aki erről nem hajlandó tudomást venni, és megingathatatlan hittel, áhítattal imádkozik a Führerért.

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr4816307630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása