Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutatás-fejlesztés

2017.06.30. 08:08

Olvasom, hogy ma már állami támogatással is lehet örökmozgót fejleszteni. Elgondolkodtam, vajon mire fog az illetékes minisztérium még K+F támogatást kifizetni az idén. Vannak ötleteim:

- Semjén Zsolt unokaöccsének - akár van neki olyan, akár nincs - Deus Ex Machina projektje, amiben olyan videotelefont fejlesztenek, amin Orbán Viktor közvetlenül tudja hívni Istent. Pontosabban Isten tudja hívni Viktort, mert hát kettejük közül kinek is lehet szüksége a másik segítségére...

- L. Simon László aranykalász díjjal kitüntetett földbirtokos felesége valódi vámpírölő hatással bíró, génmódosított fokhagyma (ami éjszaka is működik, amikor nem süt a nap) létrehozásával foglalkozó mezőgazdasági projektje.

- Balog Zoltán pereputtya a nagy jövő előtt álló tudástölcsérükkel, aminek segítségével a diákok fülén keresztül lehet a fejükbe tölteni az alapfokú fizika ismereteket.

- Farkas Flórián "Így dolgozz és élj becsületesen!" című életmódkönyve, amiben persze semmi K+F nincsen, de miért pont ezzel lenne probléma?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr8712630463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása