Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem kívánt terhesség

2015.12.16. 08:41

Az egész magyar internet Kövér László "a nőknek az a legszebb cél, ha unokákat szülhetnek" bemondásával van elfoglalva, megy a kritizálás, köpködés, pocskondiázás, van itt minden. Én azt mondom, legyünk igazságosak, mindenki kapja azt, amiért felemeli a szavát, ezért a következőket kívánom:

- Aki most habzó szájjal kikéri magának a dolgot, és vicsorog, hogy ő bizony nem akar teherbe esni, az soha ne essen teherbe.

- Aki most habzó szájjal kikéri magának a dolgot, és vicsorog, hogy ő bizony nem akar teherbe esni, mindemellett a lúzer magyar pasik helyett keblére ölelné a szír agysebészeket meg atomfizikusokat, annak legyen arab férje, és éljen a muszlim családmodell szerint(i döntési jogával a gyerekvállalást illetően).

Oszt ennyi.

Na meg Pilu.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr738176316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása