Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A híreket olvasgatva szigorúan monoton megy el az életkedvem. Amit a FideSS művel, arra lassan már szavak sincsenek, és józan ésszel fel nem foghatom, hogyan lehet az, hogy a követőik még mindig szentül meg vannak győződve arról, hogy vitya az Egyetlen Örök és Igaz.

Pár hete volt egy hűha-élményem ehhez kapcsolódóan, de nem lettem tőle boldogabb, sőt.

Beszélgetek (online) az egyik kolléganőmmel, aki meglehetősen vallásos ("olyan katolikus, hogy az még a pápának is kínos lenne"). Szóba kerül Trump, és azt írja a högy, hogy mennyire fontos, hogy ez a szép narancsszőke herceg (ezt én mondom, nem ő ;-)) elismerte Izraelt. Mondom igen, de azt is tőle hallottuk, hogy fertőtlenítőt kellene inni a vírusfertőzés legyőzésére, meg azt is, hogy a szélerőművek hangja rákot okoz. És itt jött a válasz, amitől dobtam egy hátast:

"Igen, de ez a nagy képet nem befolyásolja."

Hát ennyi. Mondhat egy szektavezér akármekkora égbekiáltó baromságot, a híveknek ez nem számít. Ha van egyetlen olyan pont, amibe bele lehet kapaszkodni abban, amit a Nagy Vezető valaha kinyilatkoztatott, akkor senkit nem érdekel, hogy egyébként mekkora égbekiáltó baromságokat beszél.

Na pontosan ezért nem fognak vitya hívei soha józanul gondolkodni, és ezért reménytelen a helyzet Magyarországon. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr5215902822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2020.06.19. 12:38:06

Akkor szavazzanak RÁÁM! ÉN még nem mondtamm baromságot! Higggyenek NEKEM nem hazudokh.

csorsza 2020.06.19. 14:15:22

Nem, a helyzet azért reménytelen Mo.-n, mert Vittore a legjobb arc a szortimentből.

De ez most hogy jött ide, a szexblogba? Mesélj a irl aktusról, a nagyonkatolikus kolleganőddel, amikor leszopott a végén. Az még nem számít megcsalásnak, nem kell meggyónni.

daryl0 2020.07.24. 08:40:29

@csorsza: Dolgozom az ügyön :-), de ahogy a klasszikus mondás tartja: annyira katolikus, hogy az még a pápának is kínos lenne...
süti beállítások módosítása