Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ki a jó magyar?

2019.08.12. 13:58

Az elmúlt hetekben sokan adtak tanúbizonyságot igaz magyar hazafi létükről Coca-Cola plakátok álarcban történő letépkedésével, szivárványos táskát viselő nő vagy migránsnak nézett roma megverésével. Tudjuk, ezekkel nincsen semmi baj, hisz ezek csak határozott véleménynyilvánítások, de azért szerencsére kövérlaca nem habozott feltenni az i-re a pontot az igaz magyar ember definíciójával:

„nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.”

Nézzük meg egy kicsit alaposabban, mi is következik ebből.

- ha nem vagy nagyszülő, akkor definíció szerint nem is lehetsz jó magyar. Ez mondjuk önmagában érdekes, figyelembe véve a mai trendeket, azt saccolnám, nagyjából 50 éves kortól lehet pályázni az Igaz Magyar címre. Az alatt csak egy kis senki vagy.

- nem számít az, hogy tanítasz-e, beteget gyógyítasz-e, tüzet oltasz-e. Nem számít, ha olyan munkád van, ami értéket teremt. Ezek nem szempontok.

- egy dolog számít: dugd az asszonyt, ahogy bírod, az meg hadd énekeljen közben.

Ja és még ezt is mondta:

"Ha azt kell megválaszolnunk, hogy miért jó magyarnak lenni, ezernyi jó választ tudunk felhozni, és senkinek nem jut eszébe, hogy azért, mert utálom a románokat vagy a szlovákokat. Ez bennünket jobb helyzetbe hoz, mint azokat, akik ebből a helyzetből nem tudnak kilépni."

Húbazmeg. Ki is plakátolta tele az országot Soros-ellenes, Brüsszel-ellenes, mindenkit utálunk plakátokkal? Kinek a keresztes vérebe ontaná a belét Sargentinitől a norvég professzorig mindenkinek, és vágná pofán a civileket úgy, hogy a taknyukon csússzanak? Ez beszél arról, hogy jobb nem utálni másokat? És nem sül le a pofájáról a bőr?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr814924936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása