Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egészen döbbenetes videóba sikerült belefutni. Azon túl, hogy az intonáció, amivel a nő előadja, kimeríti az emberiség elleni bűntett fogalmát, az egész nem több, mint színtiszta hangulatkeltés, ujjal mutogatás, a problémák egyszerű letagadásával karöltve. Hosszasan lehetne elemezni, de csak három részletre szeretném felhívni a figyelmet:

- az elején a statisztika szépen elmondja, hogy milyen sok gyerek született régen egy családban, és milyen kevés születik ma. Arról, hogy a született gyerekek mekkora hányada élte meg a felnőttkort száz éve és mekkora hányada éli meg ma, érdekes módon nem esik szó.

- megtudhatom belőle, hogy kis családommal mi is hozzájárulunk Magyarország pusztulásához, mivel nálunk csak egy gyerek van. Az, hogy az orvos szerint életveszélyes lett volna másodikat vállalnunk, nem számít. Egyáltalán, semmilyen észérv nem számít. Ha nem szülsz, akkor ellenség vagy. Kész, ennyi.

- külön vicces, hogy a honlapjukon a Rombolók menüpontban (ahol megtudhatjuk, kik az ördög földi helytartói kis hazánkban) az illusztráció egy posztapokaliptikus festmény a leomlott new york-i Brooklyn híddal. Mert egyszerűbb és ócsóbb volt lopni egy képet, mint alkotni egyet, ami ideillik. Ahogy az eszmét sem kell túlbonyolítani: ha leszbikus vagy, Te fogod elhozni a világvégét.

Szeretném remélni, hogy nincs lejjebb. De nagyon félek, hogy van. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr1114007618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása