Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Európai keresztény értékek

2018.04.05. 17:19

Olvasom, hogy mindenki kedvenc lovagkeresztes újságírója, bajerzsótti kiábrándult az evangélikus egyházból, ezért áttér a katolikus hitre. Mondjuk én még emlékszem rá, amikor zsóttika lemarházta a katolikus egyházfőt, de ilyen apróságokon ne akadjunk fenn. Azon sokkal inkább, hogy a magyar sajtóban gyakorlatilag visszhang nélkül maradt az új lengyel abortusztörvény, ami a katolikus egyház nyomására kötelezővé teszi a baba megszülését, akkor is, ha az beteg, vagy a szülés az anya életébe kerülhet.

Én valahogy nem érzem azt, hogy ezek azok az európai és keresztény értékek, amiket tűzzel-vassal védenünk kell…

Nagyjából a törvény megjelenésével egyidőben miniszterelnökünk, aki saját bevallása szerint nem foglalkozik nőügyekkel, azt bírta mondani, hogy „Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül, ez a sarokköve. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet, sőt, többet is, mint ami kijár."

Akkor most Lengyelország nem is Európa?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daryl0.blog.hu/api/trackback/id/tr10013812502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása